1. Iš pradžių dubenyje išplakame kiaušinius, su alumi, cukrumi, druska bei grietine. Miltus sumaišome su kepimo milteliais bei įmaišome į tešlą. Po to įmaišome lydytą sviestą bei paliekame "pailsėti" maždaug 20-30 minučių.
2. Paskui iškepame blynelius ant įkaitinto aliejaus iš abiejų pusių.
Reklama
3. Tuomet kivius ir bananus nulupame bei supjaustome nedideliais gabaliukais. Suverčiame į nedidelį puodą, užpilame auksaspalvio sirupo (2-3 šaukštus) bei lengvai pakaitiname (tik neužviriname).
4. Užberiame šiek tiek (pagal savo skonį) cinamoninio cukraus (arba vieno cinamono). Patiekiame su iškeptais blynais. Mėgaujamės:)
5. Rekomendacija: Daugiau blynų receptų rasite: Blynai.