Receptas: Šokoladiniai keksiukai su karamele

Ingredientai

    • sviestas: 80 gramų
    • juodas šokoladas: 100 gramų
    • kakava: 20 gramų
    • kiaušiniai: 2
    • cukrus: 120 gramų
    • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • miltai: 80 gramų
    • druska: žiupsnelio
    • karamelizuotas sutirštintas pienas "Rududu": 150 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sviestą bei šokoladą ištirpinkite garų vonelėje. Įmaišykite kakavą. Įmuškite kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakdamos. Įdėkite cukrų bei vanilinį cukrų, įmaišykite miltus. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
  2. 2. Tuomet šaukštą paruoštos tešlos dėkite į keksiukų formeles (kad maždaug užpildytų trečdalį formelės), paskui šaukšeliu po "Rududu" gabaliuką ir dar kartą dėkite tešlos (kad maždaug užpildytų du trečdalius formelės), ant viršaus dar gabaliuką "Rududu". Kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį. Lepinkitės!
  3. Reklama
  4. 3. Pastebėjimas: Su šiais keksiukais būtų viskas gerai, bet jie turi vieną didelę problemą - pradingsta tiesiog akimirksniu. Tikrai nerealiai skanūs, šokoladiniai ir saldūs, skirti tikriems smaližiams.
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau šokoladinių keksiukų receptų rasite: Šokoladiniai keksiukai.
Receptas: Šokoladiniai keksiukai su karamele
Receptas: Šokoladiniai keksiukai su karamele
Greiti varškės keksiukai su obuoliais
(2)
Užkandiniai keksiukai su mėsa, sūriu ir česnaku
(5)