1. Iš pradžių kiaušinio trynį atskiriame nuo baltymo bei išsukame su ketvirtadaliu stiklinės cukraus. Tada į gautą masę supilame ištirpdytą margariną. Suberiame miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų bei išmaišome. Tuomet supilame iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą. Viską dar kartelį išmaišome. Jeigu reikia, įberiame dar saują kitą miltų bei suminkome tešlą. Ji turi gautis tokia ganėtinai sausoka. Po to varškę reikia sumaišyti su šaukštu krakmolo. Spanguoles ištrinti su likusiu cukrumi bei krakmolu.
2. Paskui tešla išklokite kepimo formos dugną. Ant tešlos dėkite varškę, o ant varškės pilkite spanguolių masę. Įkaitintoje orkaitėje šitas nuostabus pyragas man kepė maždaug 30 minučių. Pasilepinam!