1. Iš pradžių vaflius sulaužykite mažais gabaliukais, sumaišykite su ištirpintu sviestu bei dėkite į torto formą.
2. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 minučių.
Reklama
3. Tuomet želatiną paruoškite pagal ant pakuotės esančią instrukciją su trupučiu vandens. Grietinėlę pašildykite bei supilkite į želatiną. Maišykite, kol želatina visiškai ištirps.
4. Tada į plaktuvo indą suberkite rikotos sūrį (ar varškę), įpilkite pieno, dėkite cukrų bei maltą imbierą. Gerai išplakite. Supilkite grietinėlę su želatina bei išmaišykite.
5. Po to gautą masę tepkite ant vaflinio papločio bei dėkite į šaltą vietą keletui valandų, kad sustingtų.
6. Paskui kivius nulupkite bei supjaustykite griežinėliais. Jais bei šokolado drožlėmis papuoškite tortuką. Skanaukite!
7. Rekomendacija: Daugiau tortų su kiviais receptų rasite: Tortai su kiviais.