Rikotos sūrio (varškės) tortas su kiviais

2018-03-27 Autorius Ką valgyti?

Rikotos sūrio (varškės) tortas su kiviais

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • rikotos sūris: 300 gramų (arba varškė)
    • cukraus pudra: 100 gramų
    • želatina: 10 gramų
    • pienas: 200 mililitrų
    • maltas imbieras: 0,5 šaukštelio
    • grietinėlė: 100 mililitrų
    • vafliai: 120 gramų
    • sviestas: 100 gramų
    • kiviai: 150 gramų
    • juodojo šokolado drožlės: 100 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vaflius sulaužykite mažais gabaliukais, sumaišykite su ištirpintu sviestu bei dėkite į torto formą.
  2. 2. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 minučių.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet želatiną paruoškite pagal ant pakuotės esančią instrukciją su trupučiu vandens. Grietinėlę pašildykite bei supilkite į želatiną. Maišykite, kol želatina visiškai ištirps.
  5. 4. Tada į plaktuvo indą suberkite rikotos sūrį (ar varškę), įpilkite pieno, dėkite cukrų bei maltą imbierą. Gerai išplakite. Supilkite grietinėlę su želatina bei išmaišykite.
  6. 5. Po to gautą masę tepkite ant vaflinio papločio bei dėkite į šaltą vietą keletui valandų, kad sustingtų.
  7. 6. Paskui kivius nulupkite bei supjaustykite griežinėliais. Jais bei šokolado drožlėmis papuoškite tortuką. Skanaukite!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau tortų su kiviais receptų rasite: Tortai su kiviais.
RAW apelsinų ir kakavos tortas
(1)
Šoko-bananinis tortas
(7)
Vaisinis jogurtinis torčiukas
(2)
Tortas "Vyšnių korys"
(7)
Nekeptas sluoksniuotas želė tortas
(9)