Rūkytos žuvies mišrainė

2018-11-15 Autorius Gera virtuvė

Rūkytos žuvies mišrainė

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • karšto rūkymo žuvis (labai tinka ešerys arba jūros lydeka)
    • svogūnai: 1
    • obuoliai: 1
    • konservuoti žirneliai: pagal skonį
    • penkių pipirų mišinys
    • svogūno laiškai
    • krapai
    • aliejus
    • majonezas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių pakepame susmulkintą svogūną ant šlakelio aliejaus, kol truputį pagels. Paliekame atvėsti.
  2. 2. Tuomet išdarinėjame rūkytą žuvį, plėšome ją gabaliukais bei dedame į salotinę. Suberiame žirnelius (be skysčio), sudedame kubeliais supjaustytą obuolį bei kepintus svogūnus. Supjaustome svogūno laiškus ir krapus bei taip pat sudedame į salotinę. Pagardiname pipirais. Druskos į šią tikrai nereikia, nes žuvis dažnai būna ir taip ganėtinai sūroka.
  3. Reklama
  4. 3. Galiausiai sumaišome viską su majonezu arba aliejumi (čia jau kaip jums skaniau). Patiekiame ir skanaujame!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau žuvies mišrainių receptų rasite: Žuvies mišrainės.