1. Iš pradžių pakepame susmulkintą svogūną ant šlakelio aliejaus, kol truputį pagels. Paliekame atvėsti.
2. Tuomet išdarinėjame rūkytą žuvį, plėšome ją gabaliukais bei dedame į salotinę. Suberiame žirnelius (be skysčio), sudedame kubeliais supjaustytą obuolį bei kepintus svogūnus. Supjaustome svogūno laiškus ir krapus bei taip pat sudedame į salotinę. Pagardiname pipirais. Druskos į šią tikrai nereikia, nes žuvis dažnai būna ir taip ganėtinai sūroka.
Reklama
3. Galiausiai sumaišome viską su majonezu arba aliejumi (čia jau kaip jums skaniau). Patiekiame ir skanaujame!
4. Rekomendacija: Daugiau žuvies mišrainių receptų rasite: Žuvies mišrainės.
Loreta dronisinec
Atsakyti