Rūkytos žuvies užtepėlė

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Rūkytos žuvies užtepėlė

Ingredientai

    • rūkytos žuvies (renkamės pagal savo skonį)
    • mėlynojo svogūno
    • majonezo
    • druskos
    • pipirų
    • žalumynų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia žuvį atskirkime nuo kaulų bei susmulkinkime nedideliais gabaliukais. Tada įmaišykiime susmulkintą svogūną, bei kapotus žalumynus (puikiai tiks petražolės, krapai, svogūnų laiškai ir/arba laiškinis česnakas). Viską paskaninkime druska bei pipirais.
  2. 2. Galiausiai gautą masę sumaišykime su majonezu. O dabar jau ragaukime. Skonis tiesiog nuostabus!
  3. 3. Rekomendacija: Daugiau užtepėlių receptų rasite: Užtepėlės.
Nicos salotos su rūkyta skumbre
(2)
Rusiška žuvienė su ryžiais ir daržovėmis
(1)
Kepta lydeka su garstyčių plutele
(5)
Skani žuvienė iš karpio galvos
(2)
Tailandietiški žuvies kepsneliai - kotletai
(1)
Žuvies blynai
(2)