Šaldyti varškėčiai virimui - tai lengvai paruošiamas patiekalas, puikus pasirinkimas, kai norisi turėti po ranka greitą ir gardų užkandį ar pusryčius. Varškė maišoma su kiaušiniais, cukrumi ir trupučiu druskos, o tešlai sutirštinti įberiama miltų. Suformuoti kukuliukai trumpai užšaldomi, kad sutvirtėtų, o po to juos galima laikyti šaldiklyje iki naudojimo. Tai patogu ir praktiška – prireikus pakaks juos tik išvirti ir mėgautis šviežiu patiekalu.
Redaktorės Vaidos komentaras - puiki idėja visiems, norintiems naminio maisto čia ir dabar. Kartą paruošus didesnį kiekį, greitais pusryčiais (ar vakariene) galima mėgautis per kelias minutes. Ypač patogu turintiems vaikų, kuomet varškėčius pusryčiams galima patiekti greitai ir be papildomo darbo.