Neseniai Jums rodžiau fantastiškai skanų nekeptą varškės pyragą su sausainių pagrindu. Ir Jūs tą receptą labai išgyrėte. Tad šiandien parodysiu dar vieną variantą, kuris be galo patiko mano šeimai. Jo taip pat kepti nereikės ir jam naudosime džiovintus vasius. Šiame pyrage saldumo suteikia džiovinti vaisiai, bet jeigu mėgstate saldesnius pyragus dar galite įberti keletą šaukštelių cukraus arba įpilti trečdalį indelio kondensuoto pieno. Drąsiai naudokitės šiuo receptu, garantuoju, kad pavyks!
Skamba labai skaniai. Receptūroje nepaminėtas cukraus kiekis- įtariu, poros šaukštų užtenka?
Atsakyti
WorldRecipes.lt komanda
Aprašyme minėjau, kad galima įdėti porą šaukštų, jei mėgstate saldesnius pyragus, jei mėgstate mažiau saldžius, tai cukrus nėra būtinas, jo pakanka nuo džiovintų vaisių. :)
Aistė
Atsakyti
Ramute Kelpsiene
Atsakyti
Irena
Atsakyti
Albinas
Atsakyti
Aldona
Atsakyti
Ausra
Atsakyti
WorldRecipes.lt komanda