1. Iš pradžių margariną ištirpinkite. Į dubenį išsijokite miltus, padarykite duobutę, supilkite margariną, paplaktą kiaušinį, sodą (nugesintą citrinos sultimis) bei grietinę.
2. Tuomet viską gerai išminkykite. Man pačiai dar prireikė vieno šaukšto miltų.
Reklama
3. Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite bent pusvalandžiui į šaldytuvą.
4. Per tą laiką, razinas berkite į dubenėlį ir užplikykite verdančiu vandeniu, palaikykite maždaug 20-30 minučių.
5. Po to vandenį nupilkite (nuvarvinkite gerai), dėkite medų bei gerai išmaišykite.
6. Paskui tešlą padalinkite į 3 dalis. Kiekvieną dalį iškočiokite į apskritimą maždaug 0,2-0,3 milimetrų storio ir padalinkite į 8 dalis. Plačioje dalyje dėkite vieną šaukštelį razinų ir susukite voleliu.