Sausainiai: Rageliai su razinomis

2019-08-03 Autorius Taip norėjau

Sausainiai: Rageliai su razinomis
Ganėtinai paprasti, bet labai skanučiai sausainiai. Jie gaunasi tikrai ne per saldūs, taip pat labai tinka prie arbatos arba kavos puodelio.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kepinių margarinas: 100 gramų
    • grietinė: 100 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • soda: trečdalio arbatinio šaukštelio
    • citrinos sultys: 1 arbatinio šaukštelio
    • miltai: 1,5 stiklinės
    Įdarui:
    • razinos: ~100-150 gramų
    • medus: 1 arbatinio šaukštelio su kaupu

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių margariną ištirpinkite. Į dubenį išsijokite miltus, padarykite duobutę, supilkite margariną, paplaktą kiaušinį, sodą (nugesintą citrinos sultimis) bei grietinę.
  2. 2. Tuomet viską gerai išminkykite. Man pačiai dar prireikė vieno šaukšto miltų.
  3. Reklama
  4. 3. Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite bent pusvalandžiui į šaldytuvą.
  5. 4. Per tą laiką, razinas berkite į dubenėlį ir užplikykite verdančiu vandeniu, palaikykite maždaug 20-30 minučių.
  6. 5. Po to vandenį nupilkite (nuvarvinkite gerai), dėkite medų bei gerai išmaišykite.
  7. 6. Paskui tešlą padalinkite į 3 dalis. Kiekvieną dalį iškočiokite į apskritimą maždaug 0,2-0,3 milimetrų storio ir padalinkite į 8 dalis. Plačioje dalyje dėkite vieną šaukštelį razinų ir susukite voleliu.
  8. 7. Šitaip susuktus sausainius-ragelius pavoliokite cukruje, dėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
  9. 8. Dėkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepkite maždaug pusvalandį. Lepinkitės!
  10. 9. Rekomendacija: Daugiau sausainių receptų rasite: Sausainiai.
Sausainiai: Rageliai su razinomis
Sausainiai: Rageliai su razinomis
Sausainiai: Rageliai su razinomis
Kakaviniai espresso sausainiai
(1)