1. Įdarui skirtą cukrų ir cinamoną sumaišykite. Iki purumo išsukite tešlai skirtą sviestą ir cukrų. Įmaišykite kiaušinį ir vanilinį cukrų. Sumaišykite miltus, druską, kepimo miltelius ir cinamoną. Po šaukštą įsukite į riebalų masę. Tešlą ant kepimo popieriaus (kad būtų lengviau susukti) išplokite į 22x15 cm dydžio stačiakampį, apibarstykite cukraus ir cinamono mišiniu, palikdami 1 cm pločio kraštus. Susukite tešlą į ritinėlį (nuo apvalaus krašto), apvoliokite likusiame cukruje ir 1 val. pastatykite į šaldytuvą.
2. Po to ritinį supjaustykite 5 mm storio griežinėliais, išdėliokite palikdami tarpus ant kepimo skardos ir kepkite maždaug 8 min. iki 175 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje. Iškepusius sausainius atvėsinkite skardoje.