Beatos dribsnių traškučiai - naminiai florentai su kondensuotu pienu

2019-03-19 Autorius Baltoje lėkštėje

Beatos dribsnių traškučiai - naminiai florentai su kondensuotu pienu
Šį florentinų, sausainių - traškučių receptą iš dribsnių su kondensuotu pienu nusižiūrėjau vienoje iš "Beatos virtuvės" laidų. Jie tikrai greit pagaminami, itin gardūs, tiesiog nuostabūs sausainiai. Ir iš nurodytų ingredientų jų pagaminama visa didžiulė lėkštė, kurios užtenka pavaišinti ne tik šeimos narius, bet ir keletą svečių.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • dribsniai "Cornflakes": 250 gramų
    • kondensuotas pienas: 1 skardinės (būtinai kambario temperatūros)
    • sezamo sėklos: šiek tiek
    • aguonos: šiek tiek

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sumaišome visus ingredientus bei į kepimo skardą ištiestą su kepimo popieriumi dedame po šaukštą masės (neišsigątame, kad sausainiai bus visai be formos, tiesiog šaukštu sudėliokite juos skardoje, o kepdami jie nuostabiai sulips).
  2. dribsnių traškučiai - naminiai florentai su kondensuotu pienu
  3. 2. Po to kepame iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 8-10 minučių. Lepinamės!
  4. dribsnių traškučiai - naminiai florentai su kondensuotu pienu pagal beatą
    Reklama
  5. 3. Rekomendacija: Daugiau sausainių receptų rasite: Sausainiai.