Receptas labai paprastas ir galbūt daugeliui jau žinomas, tačiau jei yra nors vienas žmogus, kuriam ši arbata bus naujiena, jaučiu pareigą ją aprašyti. Pernai imbierinio gėrimo dėka nesirgau nei gripu, nekosėjau, o kasmetinę slogą turėjau gal tik savaitę. Be to man, kaip imbiero ir citrinos mėgėjai, ši arbata yra labai skani. Galbūt, vienintelis trūkumas tas, kad gaminant gali tekti sugaišti šiek tiek laiko: imbieras ne taip lengvai tarkuojasi ir sukorijusį medų ištirpinti citrinos- imbiero mišinyje gan sudėtinga, bet skonis atperka viską. Mes iš anksto pasidarome nedidelį indelį, kuris šaldytuve gali išstovėti apie savaitę, tačiau mūsų namuose yra suvartojamas per porą dienų. Rekomenduoju išbandyti ir jums.
Raimonda
Atsakyti