1. Iš pradžių grikius išverdame pasūdytame vandenyje maždaug 15 minučuių, svarbiausia neperverdame.
2. Taip pat išverdame kiaušinius.
Reklama
3. Per tą laiką nestoromis juostelėmis susipjaustome lašišą, susmulkiname svogūnų laiškus ir krapus.
4. Tada išvirusius grikius dedame į lėkštę, ant viršaus išdėliojame lašišą, špinatų lapelius bei į keturias dalis pjaustytą kiaušinį, apibarstome svogūnų laiškais ir krapais.
5. Apšlakstome alyvuogių aliejumi bei, jei norisi, užbarstome druskos (gali neprireikti, nes užtenka sūrumo nuo druskos). Skanaujame!
Elvyra
Nepakarojama! Fantastiško skonio! Nuostabi pusryčių idėja! Mums su vyru labai patiko! Gaminsimės dažniau.
Atsakyti
Elvyra
Atsakyti