1. Iš pradžių sumaišome po 1 arbatinį šaukštelį medaus bei garstyčių, šiuo mišiniu aptepame vištienos krūtinėlę, porą valandų pamarinuoti (jei skubate, galite ir nemarinuoti) bei gerai iš abiejų pusių apkepame keptuvėje. Paskaniname druska bei pipirais.
2. Tuo tapru kol kepa vištiena, tiesiai į lėkštes dedame susmulkintas salotas. šiaudeliais supjaustytą papriką bei svogūną, apibarstome sezamo sėklomis, padruskiname. Iš 1 arbatinio šaukštelio medaus, 1 arbatinio šaukštelio garstyčių bei 1 šaukštelio citrinos sulčių pagaminame padažą.
Reklama
3. Ką tik iškepusią vištienos krūtinėlę supjaustome kubeliais, dedame į lėkštes su salotomis, apipilame padažu bei iškart patiekiame, kol vištiena dar šilta. Skanaujame!
4. Rekomendacija: Daugiau vištienos salotų receptų rasite: Vištienos salotos.