Salotos su keptomis vištienos kepenėlėmis ir pomidorais

2024-04-21 Autorius WorldRecipes.lt

Salotos su keptomis vištienos kepenėlėmis ir pomidorais
Šias salotas su keptomis vištienos kepenėlėmis ir pomidorais nusižiūrėjau labai seniai vienoje televizijos laidoje, kur jas ruošė žurnalistas Andrius Tapinas (tai buvo labai labai seniai ir po daug metų Andrius pripažino, kad kepenėlių nemėgsta, tad net pats yra nustebęs kodėl būtent jas gamino toje laidoje). Man toks paruošimas būdas tikrai labai patiko ir dabar kai tik turiu kepenėlių šiuo receptu pasinaudoju. O šiandien dalinuosi ir su Jumis. Ar dažnai savo šeimoje valgote vištienos kepenėles? Kaip jas ruošiate? :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos kepenėlių: 300 gramų
    • salotų lapų: 2 saujų
    • pomidorų: 2
    • citrinų: 0,5
    • alyvuogių aliejaus
    • balzamiko acto
    • druskos
    • juodųjų pipirų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kepenėles nuplaukite, supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.
  2. 2. Tada pakepinkite ant trupučio aliejaus, pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet salotas bei pomidorus supjaustykite, pašlakstykite citrinų sultimis, balzaminiu actu, aliejumi, druska bei pipirais.
  5. 4. Ant viršaus sudėkite karštas kepenėles bei patiekite. Skanaukite!
Salotos su jautiena, skrudintomis bulvėmis ir vyšniniais pomidorais
(2)
Tailandietiškos krevečių ir makaronų salotos pagal Beatą
(1)
Greitos salotos su šprotais
(2)