Skanėstas su džiovintais mangais (nekeptas tortas)

2018-03-29 Autorius Vegan Pipiras

Skanėstas su džiovintais mangais (nekeptas tortas)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    1-am sluoksniui:
    • datulių pasta: 200 gramų (sutrintos datulės)
    • vanduo: 0,5 puodelio
    • migdolų riešutai: 200 gramų
    2-am sluoksniui:
    • kokosų drožlės: 0,5 puodelio
    • natūraliai džiovinti mangai: 150 gramų
    • anakardžių riešutai: 150 gramų (mirkyti 8 valandas)
    • vanduo: 0,5 puodelio
    • balkšvojo gysločio sėklų luobelės: 1 valgomojo šaukšto
    • datulių pasta: 80 gramų (sutrintos datulės)
    Papildomai:
    • natūraliai džiovinti mangai: 2
    • migdolų riešutai: 1 saujos

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių pirmo sluoksnio produktus dedame į kokteilinę bei susmulkiname iki vientisos masės.
  2. 2. Šią masę dedame į norimą formą.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet antro sluoksnio ingredientus taip pat dėti į kokteilinę bei suplakame iki vientisos masės.
  5. 4. Šią masę sumaišome su pjaustytais mangais bei pilame ant pirmo sluoksnio.
  6. 5. Viršų papuošiame džiovintais mangais bei migdolais.
  7. 6. Tada dedamei į šaldiklį maždaug 4–6 valandoms.
  8. 7. Ištraukusios iš šaldiklio bei iš formos, palaikome apie 30–60 minučių kambario temperatūroje.
  9. 8. Pjaustome bei skanaujame!
  10. 9. Rekomendacija: Daugiau nekeptų tortų receptų rasite: Nekepti tortai.

Nijolė

Nepakartojama, labai skanu! Kiekvienai progai pasitaikius gaminu ir visus vaišinu. Visi atsiliepia tik teigiamai.
Atsakyti
Nekeptas sluoksniuotas želė tortas
(9)