Skani ir švelni trinta moliūgų sriuba su skrebučiais pagal Beatą

2019-05-24 Autorius Taip norėjau

Skani ir švelni trinta moliūgų sriuba su skrebučiais pagal Beatą
Buvau užsišaldžiusi moliūgo, tai jį gamindama šią trintą moliūgo sriubą ir sunaudojau, labai patiko. Net sunku patikėti kaip iš tokių paprastų, visai neišsiskiriančių ingredientų galima pagaminti tokį skanų patiekalą. :)

Vienintelis šios sriubos minusas, bent jau mano akimis, kad ji visiškai nėra fotogeniška, arba bent jau aš nesugebėjau jos labai tinkamai nufotografuoti. Nuotrauka šiek tiek mane nuvylė, bet vis tiek nusprendžiau pasidalinti receptus, nes skonis tikrai nuostabus. :)

Ingredientai

    • bulvės: 3
    • morkos: 2 (didelės)
    • saliero lapkočiai: 2
    • moliūgas: maždaug ketvirčio (galima varijuoti savaip, bet didžioji dalis turi būti moliūgo)
    • jautienos sultinys: 1 kubelio
    • "chmeli suneli" prieskoniai
    • druska
    • lydytas sūrelis: ~100 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių bulves, morkas ir salierą susmulkinkite, užpilkite vandeniu bei dėkite virti. Kai jau paminkštėja, dėkite kubeliais supjaustytą moliūgą bei prieskonius.
  2. 2. Po to, suminkštėjus visoms daržovėms, puodą nukelkite nuo ugnies bei blenderiu arba smulkintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Vėl užkaiskite bei išleiskite joje sūrelį, sriubai leiskite užvirti.
  3. Reklama
  4. 3. Patiekite su šlakeliu grietinės arba grietinėlės ir skrebučiais.
  5. 4. Galite užtarkuoti parmezano ar užberti mėgstamų žalumynų. Kiekvienas galite sugalvoti savo patiekimo variantą, pagal savo mėgstamą skonį. Ragaujam!
Ramen sriuba su antiena su Noodles makaronais ir virtais kiaušiniais
(4)
Trinta grybų sriuba su bri sūriu
(3)
Aštri jūros gėrybių sriuba
(1)
Raugintų kopūstų sriuba
(10)