Gaminant Medutį pagal mano pateiktą receptą tau nereiks kočioti papločių (sutaupysite laiko!), nereiks želatinos ir jokių "mandrų" ingredientų.
Dabar keletas patarimų gaminant skaniausia "Medutį". Kremui renkamės riebią grietinę, tada kremas gausis turtingesnio skonio bei gerai sustings. Taip pat, nepadauginame cukraus pudros kreme, nes "Medučio" papločiai yra ganėtinai saldūs, todėl geriausiai dera rūgštesnis kremas (išbandyta ne vieną kartą). Bet vistiek kremo skonį reguliuojame pagal save, nes vieni mėgsta rūgščiau, kiti saldžiau. Todėl aš maišydama kremą visada paragauju ir įsitikinu, kad skonis man pats tas.
Pati smagiausia dalis yra kepti "Medučio" papločius, nes jų nereikia kočioti. Tešlą ištepei ant kepimo popieriaus ir dedi į orkaitę. Kad torto papločiai būtų vienodo dydžio, rekomenduoju juos apsibrėžti lėkštės arba tortinės, kurioje sluoksniuosite tortą, apskritimą.
Pagal mano pateikto recepto proporcijas gaunasi poros kilogramų tortas, todėl tikrai labai didelis. Aš šį kartą kepiau iš pusės porcijos, dėl to man gavosi maždaug 10 plonų papločių. Jei ir Jūs nuspręsite kepti nedidelį "Medutį", tada naudokite visko perpus mažiau (3 kiaušinių nepadalinsi perpus, taigi naudokite 2 mažus kiaušinius arba vieną labai didelį).
Ispanas
Atsakyti
undefined
Atsakyti
Valerija
Jolka
Atsakyti
Miglė
Atsakyti
Paulius
Atsakyti
Jolanta
Dalia
Atsakyti
Laima
Atsakyti