Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu

2017-11-01 Autorius WorldRecipes.lt

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu

Ingredientai

    • sluoksniuota bemielė tešla
    • kriaušės: 1 (didelės)
    • pelėsinis sūris (itin gardu kriaušių bei mėlynojo pelėsinio sūrio derinys, ypač "Dor blue" sūrio)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia iš tešlos išspaudžiame apskritimus. O šioje vietoje galite daryti pagal du būdus, tai yra apskritimus sudedame į su kepimo popieriumi išklotą skardą arba pasigamintus apskritimus sudedame i metalines formeles. Tada paspaudžiame pirštais, kad gražiai suformuoti užkandėlės kraštelius. Jei naudojame pirmąjį būdą, tada apskritimo viduryje su šakute pabadome, kad krašteliai iškiltų, o viduriukas būtų žemiau nei krašteliai.
  2. 2. Po to kriaušę supjaustome kubeliais, o sūrį supjaustome riekelėmis. Paskui ant tešlos dedame kriaušes, ant kriaušių pelėsinį sūrį bei pašauname į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę, kol gražiai pakils ir paruduos. Skanaujame!
  3. 3. Pastebėjimas: Labai gardi užkandėlė, sultingų kriaušių bei pelėsinio sūrio derinys čia tiesiog nepakartojamas.
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu
Įdarytos tortilijos su kumpiu, sūriu ir daržovėmis
(5)
Netradicinė pica su lavašu
(7)