1. Iš pradžių įkaitiname orkaitę iki 160 laipsnių temperatūros. Dvi kepimo skardas išklojame su kepimo popieriumi.
2. Tuomet elektriniu plaktuvu išplakame sviestą bei persijotą miltelinį cukrų iki kreminės masės. Įsijojame miltus, krakmolą bei kakavos miltelius. Viską gerai išmaišome.
Reklama
3. Tada miltuotomis rankomis iš tešlos formuojame 40 rutuliukų, sudedame juos ant kepimo popieriaus palikdamos maždaug 5 centimetrų tarpus bei truputį paplojame miltuota šakute. Kepame apie 15 minučių. Iškepusius sausainius atvėsiname ant kepimo skardos.
4. Kavą ištirpiname 1 valgomąjame šaukšte verdančio vandens. Atvėsiname. Elektriniu plaktuvu išplakame sviestą bei miltelinį cukrų iki kreminės purios masės. Supilame kavą bei išplakame.