1. Iš pradžių miltus sumaišome su kepimo milteliais bei prieskoniais.
2. Medų sumaišome su sviestu bei kaitiname ant nedidelės ugnies, kol ištirps. Po to paliekame atvėsti.
Reklama
3. Tuomet į gautą masę supilame miltų mišinį, gerai išmaišome bei laikome šaldytuve maždaug 12 valandų.
4. Iš gautos tešlos iškočiojame 1 centimetro lakštą bei išspaudžiame norimos formos sausainius.
5. Tada dedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą bei kepame maždaug 25 minutes orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros, kol dailiai apskrus.
6. Paskui paliekame atvėsti.
7. Šokoladą sulaužome gabaliukais bei sumaišome su aliejumi. Gautą masę kaitiname ant mažos ugnies, kol šokoladas ištirps. Po to šiek tiek atvėsiname.
8. Gautu glajumi ištepame sausainius. Laikome šaldytuve, kol visiškai sustings. Skanaujame!
Kotryna
Atsakyti