Spagečiai - pasta su mėlynojo pelėsio sūriu, raudonaisiais svogūnais ir alyvuogėmis

2021-05-10 Autorius Gamina Vanagai

Spagečiai - pasta su mėlynojo pelėsio sūriu, raudonaisiais svogūnais ir alyvuogėmis
Greitai ir paprastai pagaminami spagečiai su skaniuoju mėlynojo pelėsio sūriu. Tikrai nieko sudėtingo, o skonis patiks visiems makaronų gerbėjams.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • spaghetti makaronai: 1 pakelio (arba kiek norisi)
    • raudonieji svogūnai: 1
    • česnakas: 1 skiltelės
    • cukinijos: trečdalio nedidelės
    • kamalata alyvuogės: kelių
    • grietinė: 1-2 šaukštų (tinka ir grietinėlė)
    • mėlynasis pelėsinis sūris: gabaliuko
    • petražolės: kuokšto
    • druska
    • grūsti pipirai
    Kepimui:

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia pradėkite nuo spagečių virimo, juos virkite pagal instrukcijas nurodytas ant pakuotės.
  2. verdami spagečiai
  3. 2. Per tą laiką, kol spagečiai verda, keptuvėje ant aliejaus ir sviesto iš eilės apkepkite: susmulkintą raudonąjį svogūną, česnaką, susmulkintą cukiniją, taip pat sumeskite sutraiškytas alyvuoges.
  4. Reklama
  5. 3. Tuomet sudėkite grietinę arba grietinėlę ir jai ištirpus sudėkite mėlynąjį pelėsinį sūrį.
  6. 4. Kai jau makaronai išverda, juos nukoškite.
  7. nukošiami makaronai - spagečiai
  8. 5. Į baigtą padažą sudėkite išvirtus spaghetti makaronus, susmulkintas petražoles ir išmaišykite.
  9. 6. Užbarstykite grūstų pipirų, patiekite ir skanaukite!
  10. 7. Rekomendacija: Daugiau spagečių receptų rasite: Spagečiai.
Makaronų salotos su daržovėmis ir feta
(1)
Makaronų apkepas su mėsa ir paprika
(2)
Įdaryti makaronai Cannelloni su rikota arba varške, špinatais ir pomidorais
(6)
Makaronų kriauklelės, įdarytos faršu
(3)
Pasta su malta jautiena
(2)