Kad ir kaip būtų gaila, bet mano šeimoje žuvies patiekalus valgome tik mes su vyru. Kad ir kaip nuspręsčiau žuvį paruošti, vaikai atsisako valgyti. Tikrai liūdna dėl to.
Pamenu, labai seniai, kai pradėjau gaminti žuvies patiekalus, tai jie nė iš tolo nepriminė tų, dabartinių. Man visados "pavykdavo" ją perkepti, būdavo sausa bei neskani žuvis. Gerai pamenu, kad viskas pasikeitė po mūsų kelionės į Maljorką, kai ten valgėme tobulai skanius žuvies patiekalus. Tada supratau, kad reikia išmokti žuvį paruošti tinkamai, tada bus galima valgyti ją nors kasdien...
Šį kartą pasidalinsiu tobulu sultingos žuvies receptu, iškeptu orkaitėje. Todėl jeigu namuose turite baltos žuvies, imkitės darbų ir turėsite karališką vakarienę. O jei neturite, pasistenkite kuo greičiau turėti. :)