Sumuštiniai su tunu, salieru, obuoliu ir poru

2020-09-10 Autorius Samčio užrašai

Sumuštiniai su tunu, salieru, obuoliu ir poru
Sumuštiniai mano virtuvėje paskutiniu metu yra ganėtinai retas svečias. Jeigu jau gaminu sumuštinius, tai stengiuosi išbandyti kažką naujo ir neragauto, kad būtų tikrai labai skanu.

Šie sumuštiniai mano namuose labai "prilipo" ir yra gaminami daug dažniau nei visi kiti, nes jie tikrai verti antro, trečio ir... ragavimo. Dėl to juos mes namuose vadiname labai paprastai - karališkais.

Iš nurodyto ingredientų kiekio gaunasi 6 sumuštiniai

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • tunas saulėgrąžų aliejuje: 230 gramų
    • salieras: 0,5 stiebo
    • rūgštesni obuoliai: 0,5
    • majonezas: 2-3 šaukštų
    • porai: 1 (baltosios dalies)
    • citrinos sultys: 1 šaukštelio
    • druska: 0,5 šaukštelio
    • baltieji pipirai: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
    • pailgos bandelės: 6
    • salotų lapai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sumaišykite tuną kartu su kubeliais supjaustytu obuoliu, susmulkintu poru ir saliero stiebu.
  2. 2. Tada dėkite majonezą, berkite druską ir pipirus, pilkite citrinos sultis ir gerai išmaišykite.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet bandeles perpjaukite perpus ir išdėliokite salotų lapais.
  5. 4. Galiausiai sudėkite tuno įdarą ir uždėkite kita bandelės puse. Skanaukite!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau sumuštinių su tunu receptų rasite: Sumuštiniai su tunu.
Ispaniška bulvių ir tuno mišrainė
(2)
Makaronai kreminiame sūrio ir tuno padaže
(4)
Tuno tortas su sluoksniuota tešla
(1)