Sūdytas tunas

2020-03-14 Autorius Kviečiu į virtuvę

Sūdytas tunas
Vaikščiojau po parduotuvėje esantį žuvies skyrių ir kažkodėl akys užkliuvo už atvėsinto tuno filė pjausnių. Tiesą sakant iki pat šiol buvau ragavusi tik konservuoto tuno, tad kažkaip parūpo pabandyti jį pasūdyti ir patiekti pusryčiams sumuštinius. Gan nedrąsiai, bet gabaliuką ryžausi nupirkti. Man patiko, nors skonis tikrai nekasdieniškas, o vyras sako, kad nei mėsa nei žuvis. Tai dabar valgysiu jau kelintas rytas. Valgau ir labai mėgaujuosi. Tad noriu šia idėja pasidalinti ir su jumis. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • tuno filė: 200 gramų
    • druskos: gero žiupsnio
    • penkių pipirų mišinio: žiupsnio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Tuną pabarstykite druska ir pipirais.
  2. 2. Gerai ištrinkite.
  3. Reklama
  4. 3. Dėkite į šaldytuvą pasimarinuoti bent per naktį.
  5. 4. Pjaustykite plonomis riekelėmis.
  6. paruoštas sūdytas tunas
  7. 5. Galite valgyti vieną ar ruošti sumuštinius.
  8. 6. Rekomendacija: Daugiau tuno receptų rasite: Tuno receptai.
Makaronai kreminiame sūrio ir tuno padaže
(5)
Tuno karpačio (carpaccio)
(2)
Salotos su tunu, ridikėliais ir avinžirniais
(1)
Vieno kąsnio sumuštiniai su tunu
(3)