Tuno sashimi (sašimi)

2021-03-30 Autorius Gamina Vanagai

Tuno sashimi (sašimi)
Šiam patiekalui pasistenkite nusipirkti maksimaliai kokybiško tuno, kokio tik rasite. Tada patiekalas tarsi pats savaime pasigamins. Jeigu toks tunas, kainuotų bent perpus mažiau, tikriausiai valgyčiau jį kasdien. O dabar leidžiu tik per didžiąsias šventes arba per savo gimtadienį. Taigi, pristatau tobulą, karališką patiekalą, kurį kartočiau ir kartočiau.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • gelsvauodegio tuno sashimi (sašimi) filė: 250 gramų
    • baltieji ridikai: 1
    • agurkai: 1
    • wakame dumbliai
    • wasabi krienai
    • sojos padažas
    • sezamo sėklos
    • svogūnų laiškai
    • ryžiai: 100 gramų (nėra būtina)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia tuno filė supjaustykite gabaliukais, agurką ir ridiką šiaudeliais arba pusžiedžiais.
  2. 2. Ryžius (jeigu naudosite) išvirkite.
  3. Reklama
  4. 3. Sezamo sėklas pakepinkite sausoje keptuvėje, jas po to bersime ant ryžių ir ant tuno.
  5. 4. Viską sudėkite į lėkštę, berkite svogūnų laiškus, įsipilkite sojos (soją galite pagardinti imbieru ir česnaku) ir lepinkitės! ;)
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau tuno receptų rasite: Tuno receptai.
Avinžirnių ir tuno salotos
(3)
Storapadė pica su tunu ir mocarela
(1)
Ispaniška bulvių ir tuno mišrainė
(2)