Švediški kakaviniai kamuoliukai

2017-10-17 Autorius Baking Secrets

Švediški kakaviniai kamuoliukai

Ingredientai

    16-20 kamuoliukų:
    • minkštas sviestas: 120 gramų
    • cukrus: 100 gramų
    • kakava: 2 šaukštų
    • smulkūs avižiniai dribsniai: 100 gramų (skirtų košėms)
    • sausainių trupiniai: 50 gramų (2 dideli sausainiai)
    Apvoliojimui:
    • kokoso drožlės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje minkštą sviestą išsukame su cukrumi iki purios masės.
  2. 2. Tuomet suberiame avižinius dribsnius, kakavą bei sausainių trupinius. Išmaišome šaukštu.
  3. 3. Tada formuokite mažus kamuoliukus, apvoliojame juos kokosų drožlėse.
  4. 4. Patarimas: Darome ganėtinai mažus kamuoliukus (maždaug 3 centimetrų skersmens), bus skaniau valgyti.
  5. 5. Patarimas: Kamuoliukus galite valgyti tik paruoštus, tačiau yra rekomenduojama prieš valgant palaikyti šaldytuve, kad susistovėtų bei atsiskleistų skoniai.