Desertas: Panakota su apelsinine žele

2019-06-25 Autorius Samčio užrašai

Desertas: Panakota su apelsinine žele
Šis desertas tiesiog tirpsta burnoje ir su kiekvienu šaukštelio pakabinimu priverčia užsimerkti.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • 33% riebumo grietinėlė: 200 mililitrų
    • pienas: 100 mililitrų
    • cukrus: 100 gramų
    • želatina: 15 gramų
    • šaltas vanduo: 30 mililitrų
    • apelsininė želė: 1 pakelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių žele paruošiame kaip nurodyta ant pakuotės, tik pilame perpus mažiau vandens.
  2. 2. Tuomet želatinos grūdelius užpilame 30 mililitrų šalto vandens bei paliekame išbrinkti.
  3. Reklama
  4. 3. Tada į prikaistuvį supilame pieną ir grietinėlę bei šildome, bet neužviriname. Suberiame cukrų ir maišydamos verdame, kol cukrus ištirps. Jokiu būdu neleidžiame užvirti.
  5. 4. Po to, į grietinėlės mišinį, kai ištirps cukrus supilame ištirpintą želatiną bei gerai išmaišome. Atvėsiname iki kambario temperatūros bei supilstome į pasirinktus indelius.
  6. 5. Sudedame į šaldytuvą. Kai jau kremas sustings, ant viršaus užpilame pradėjusią stingti želę bei dedame į šaldytuvą, kad pilnai sustingtų. Lepinamės!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.
Plikyti riestainiai pagal Iną
(2)