Šveicariškas braškinis saldus vyniotinis

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Šveicariškas braškinis saldus vyniotinis

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • 3 kiaušiniai
    • 1/2 puodelio cukraus pudros ir dar 1/4 atskirai
    • 1/2 puodelio savaime iškylančių miltų (arba proporcingai kepimo miltelių)
    • 2 valgomieji šaukštai karšto vandens
    • grietinėlė: 300 ml išplaktos
    • 250 g indelis nuskabytų suketvirčiuotų braškių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Įkaitinkite orkaitę iki 180C. Lengvai aliejumi ar sviestu ištepkite 26 x 32 cm kepimo skardą ir išklokite ją kepimo popieriumi.
  2. 2. Naudodami elektrinį mikserį, dideliame dubenyje išplakite kiaušinius iki putų. Plakdami po truputį įmaišykite cukrų, kol masė pasidarys tiršta ir šviesi. Masė turėtų būti standi, todėl plakimas gali užtrukti iki 10 min.
  3. Reklama
  4. 3. Pasijokite miltų ant popierinio rakšluosčio. Palengva supilkite į kiaušinių plakinį, užpilkite vandens.
  5. 4. Supilkite gautą tešlą į skardą ir kepkite 12-15 minučių kol tešla švelniai paspaudinėjus su pirštu išlaikys savo formą.
  6. 5. Paklokite kepimo popieriaus ant švaraus virtuvinio rankšluostuko ir ant jo išverskite kepinį. Nuo dugno nuplėškite popieriaus gabalėlius ir apipjaustykite kraštus. Suvyniokite kartu su rankšluostuku.
  7. 6. Visiškai atvėsinkite ant orkaitės grotelių. Atsargiai išvyniokite. Ant viršaus užtepkite pusę grietinėlės. Uždėkite braškių. Suvyniokite nuėmę rankšluostuką ir įdėkite į lėkštutę. Patiekite suraikytą kartu su likusia grietinėle.
Burbuliniai vafliai | Receptas
(14)
Struffoli - Itališkas desertas
(1)