1. Pirmiausia pagrindui skirtus ingredientus sumalame virtuviniu kombainu ir išklojame 18 centimetrų formos dugną.
2. Tuomet medų ir kokoso sviestą išlydome.
Reklama
3. Tada į virtuvinį kombainą supilame ištirpintą medų ir kokoso aliejų, riešutus bei citrinų sultis. Malame iki varškės masės.
4. Paruoštą masę klojame ant pagrindo.
5. Po to torto dekoracijos blogąją pusę patepame vandeniu ir dedame ant torto viršaus. Nepamirštame prieš tai kruopščiai išlyginti torto, nes mums šiek tiek paskubėjus mūsiškis paveikslėlis nebuvo tobulai lygus, bet tai nesutrukdė tortą gaminusiai mamai sulaukti ovacijų pliūpsnio ir jubiliato džiaugsmo.
6. Tortą statome stingti per visą naktį (arba kelioms valandoms į šaldymo kamerą). Lepinamės!
7. Rekomendacija: Daugiau tortų receptų rasite: Tortai.