Sveikuoliški čirviniai blynai su moliūgu be kiaušinių

2022-06-11 Autorius Daivitos vegetariška-veganiška virtuvė

Sveikuoliški čirviniai blynai su moliūgu be kiaušinių
Šį kartą pasidalinsiu su Jumis man labai patinkančiu patiekalu, tai - sveikuoliški minkšti čirviniai blynai su moliūgu, kuriuos aš gaminu be kiaušinių. Atrodo, kad tokius blynus galėčiau valgyti kiekvienos dienos pusryčiams ir niekada neatsibostų. Tad skubu pasidalinti ir su Jumis, šiuo savo labai pamiltu receptu. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • moliūgas: 340 gramų (sutaruojame bulvių tarka)
    • vanduo: 360 mililitrų
    • miltai: 325 gramų
    • sojos pienas: 60 mililitrų
    • aliejus: 50 mililitrų
    • citrinos sultys: 1 valgomojo šaukšto
    • vanilinas: 1 arbatinio šaukštelio
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į sutarkuotą moliūgo masę supilame aliejų, vaniliną, sojos pieną sumaišytą su citrinos sultimis ir vandenį. Išmaišykite.
  2. 2. Tuomet dėkite miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Masė turėtų gautis ganėtinai tiršta.
  3. Reklama
  4. 3. Po to kepkite čirvinių blynų keptuvėje, kol pilnai iškepa.
  5. 4. Šiuos blynus man asmeniškai skaniausia patiekti su obuoliene, bet Jūs galite pasirinkti ir kitus savo pamiltus pagardus. Skanaus! ;)
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau čirvinių blynų receptų rasite: Čirviniai blynai.