Tailandietiški vištienos lavašai

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Tailandietiški vištienos lavašai

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • Vištienos krūtinėlė: 1 (grilyje kepta, nulupta odele, sumulkinta)
    • Žirnių daigai: pusė indelio
    • Mėta: 1/4 stiklinės lapelių
    • Kalendra: 1/4 stiklinės lapelių
    • Raudonieji svogūnai: 1 (plonai supjaustytas)
    • Lavašai: 4
    • Švelnus čili padažas: patiekimui
    Padažui:
    • Žalioji citrina: 1
    • Aliejus: 1 valgomasis šaukštas
    • Rudasis cukrus: 2 valgomieji šaukštai
    • Žuvies padažas: 2 valgomieji šaukštai
    • Česnakai: 1 skiltelė (sutrinta)
    • Raudonieji čili pipirai: 1 (supjaustytas)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Dubenyje sumaišykite vištieną su žirnių daigais, žolelėmis ir svogūnu.
  2. 2. Padažas: išspauskite citrinos sultis. Sumaišykite ingredientus stiklainyje. Užpilkite ant vištienos salotų.
  3. Reklama
  4. 3. Salotas sudėkite ant lavašo ir suvyniokite. Patiekite su padažu.
Pica su vištiena, rūkyta šonine ir obuoliais
(2)
Vištienos iešmeliai su ryžiais
(2)
Vištienos kepenėlės orkaitėje su šonine
(2)