Vištienos ir krevečių užkepėlė su daržovėmis

2020-02-17 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Vištienos ir krevečių užkepėlė su daržovėmis
Labai mėgstu įvairias užkepėles. Šį kartą bandymas su vištiena ir krevetėmis, kuris labai patiko šeimai, tikiuosi patiks ir Jums. :)

Ingredientai

    • vištienos krūtinėlės: 2 (nedidelės)
    • rūkyta paprika: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • raudonosios paprikos: 1
    • poras: nedidelio gabaliuko
    • pievagrybiai: ~100 gramų
    • tarkuotas kietasis sūris: ~20 gramų
    • šviežiai pjaustytos petražolės: žiupsnelio
    • tigrinės krevetės: 12
    • aliejus: pagal poreikį
    • druska: pagal skonį
    • malti juodieji pipirai: žiupsnio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištienos krūtinėles supjaustykite plonomis juostelėmis.
  2. 2. Apibarstykite rūkytos paprikos milteliais ir druska.
  3. Reklama
  4. 3. Jeigu krevetes naudojame ne virtas, pabarstome jas druska ir apšlakstome aliejumi. Aš pati naudojau virtas ir pagardintas žolelėmis.
  5. 4. Papriką supjaustykite kubeliais
  6. paprika supjaustyta kubeliais
  7. 5. Porą supjaustykite griežinėliais.
  8. poras supjaustytas griežinėliais
  9. 6. Pievagrybius padalinkite į kelias dalis.
  10. 7. Į dubenį suberkite papriką, porą, pievagrybius, sūrį ir petražoles. Apšlakstykite aliejumi, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  11. 8. Tuomet į indelius skirtus kepti sudėkite paruoštas daržoves, vištieną, ant viršaus išdėliokite krevetes.
  12. 9. Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių. Iškeptus patiekite ir skanaukite!
  13. iškeptos vištienos ir krevečių užkepėlės su daržovėmis
  14. 10. Rekomendacija: Daugiau užkepėlių receptų rasite: Užkepėlės.
Enčilados su vištiena ir pupelėmis
(2)