Enčilados su vištiena ir pupelėmis

2020-12-25 Autorius Santa Maria

Enčilados su vištiena ir pupelėmis
Enčilados - tai tortilijos, kurios įdarytos labai skaniu vištienos faršu su pupelėmis, kukurūzais bei nuostabiu tako padažu. Tiesiog susukame tortilijas į enčiladas ir pakepiname su sūriu, šitaip gausime nuostabų patiekalą, kuriuo džiaugsis visi! ;)

Šis patiekalas labai tinka prie šalto alaus bokalo. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • "Santa Maria" tortilijos su kukurūzų miltais: 1 pakelio
    • "Santa Maria" švelnus tako padažas: 1 indelio
    • "Santa Maria" Fajita prieskonių mišinys: 1 pakelio
    • malta vištiena: 500 gramų
    • svogūnai: 2
    • vanduo: 100 mililitrų
    • konservuotos pupelės: 400 gramų
    • konservuoti kukurūzai: 200 gramų
    • aliejus: 1 valgomojo šaukšto
    • tarkuotas sūris: ~200 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia susmulkiname svogūnus bei pakepiname juos kartu su vištiena.
  2. 2. Įberiame prieskonių mišinio bei įpilame vandens. Neuždengę maišydami paverdame maždaug 2-3 minutes.
  3. Reklama
  4. 3. Tada įpilame pusę tako padažo, suberiame pupeles bei kukurūzus. Dar šiek tiek pakepiname vištienos mišinį ant mažos kaitros.
  5. 4. Tuomet pripildome tortilijas vištienos įdaro. Susukame ir padedame į kepimo indą (perlenkimu žemyn).
  6. 5. Užpilame likusį tako padažą bei apibarstome sutarkuotu sūriu.
  7. 6. Kepame enčiladas iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 8-10 minučių. Patiekiame ir skanaujame!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
Vištienos kepenėlės orkaitėje su šonine
(2)
Noodles - lakštiniai makaronai su vištiena ir kinietiškuoju Pak Choi
(2)
Tom yum sriuba su vištiena ir krevetėmis
(18)
Kesadilijos su vištiena, pievagrybiais, daržovėmis ir sūriu
(6)
Keptos vištienos ir mango salotos
(1)
Vištiena kepta orkaitėje su alumi ir žolelėmis
(1)