1. Iš pradžių storesniame puode ant trupučio aliejaus šiek tiek pakepiname raugintus kopūstus, suberiame cukrų, pilame vandenį, kad būtų virš kopūstų, ir dedame troškintis, kol suminkštės.
2. Tuomet keptuvėje su 1 valgomuoju šaukštu ghee sviesto arba aliejaus pakepiname sutarkuotas morkas, kubeliais supjaustytą svogūną bei pievagrybių griežinėlius.
Reklama
3. Kai jau daržovės suminkštėja, sudedame jas į kopūstus, pridedame pomidorų tyrę bei leidžiame dar kelias minutes pasitroškinti, kad skoniai susimaišytų. Patiekiame ir skanaujame!
4. Pastebėjimas: Mano vyras itin mėgsta troškintus kopūstus su šonkauliukais. Jis labai džiaugiasi, kai valgo šį patiekalą. Tai dabar, sutarėm su juo, kad pagaminsiu jam tokius gardžius kopūstus, jog jis net nepastebės, kad šalia nėra patiekta jokios mėsos. Juokėsi jis iš manęs, burbuliavo, bet dabar labai laimingas valgo.