Traški žuvis kinietiškai

2018-03-01 Autorius Ką suvalgyti?

Traški žuvis kinietiškai

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • žuvies filė: ~400 gramų (naudota menkė)
    • kiaušinių baltymai: 2
    • paprikos: 1
    • ilgavaisiai agurkai: ketvirtadalio
    • konservuoti bambukai: 100 gramų (galite pakeisti betkuo kas patinka)
    • vanduo: 200 mililitrų
    • cukrus: 4 valgomųjų šaukštų
    • sojos padažas: 3 valgomųjų šaukštų
    • ryžių actas: 2 valgomųjų šaukštų
    • krakmolas: 3 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių supjaus­tykite žuvį, bet ne smul­kiai, o ganėtinai stam­biai. Šiek tiek pasū­dykite ir papi­pi­ri­nkite. Su mik­se­riu iki stan­dumo išpla­kite bal­ty­mus. O kiaušinių try­nius supil­ame ant išvirtų ryžių bei tuomet dar šiek tiek pakai­tin­kin­kite - gau­name ryžius su kiaušiniu.
  2. 2. Tuomet išplak­tus bal­ty­mus supi­lkite ant žuvies, arba žuvį sudėkite į bal­ty­mus, pamai­šykite.
  3. Reklama
  4. 3. Tada į lėkš­tutę sube­rkite krak­molą. Šį kartą aš pati, beje, pir­mąjį kartą panau­do­jau tikrą kinie­tišką kuku­rūzų krak­molą. Jis yra daug bran­ges­nis už įprastą bul­vinį, bet nesu tikrai ar koks skir­tu­mas yra. Imkite žuvį, apvo­lio­kite krak­mole bei dėkite į kep­tuvę. Kepkite dali­mis, iškep­tus gaba­lėlius dėkite į lėkštę ir taip toliau..
  5. 4. Tuo tarpu kol kepa žuvis, arba jai jau iške­pus, ruo­škite padažą. Pake­pi­mkite, šiau­de­liais supjaus­tytą papriką bei kube­liais supjaus­tytą agurką, bambukus.
  6. 5. Pake­pus, sudėkite prie žuvies. Pilkite į kep­tuvę van­denį, dėkite cukrų, pilkite sojos padažą, actą bei viską pakai­ti­nkite, kol sutirštės.
  7. 6. Po to sudėkite atgal į kep­tuvę dar­žo­ves, bei žuvį, viską išmai­šykite ir skanaukite!
Troškintas karpis
(2)
Kepta žuvis - dorada druskoje
(4)
Kepta plekšnė keptuvėje
(1)
Kepta lydeka su garstyčių plutele
(5)