Troškinti kiaulės plaučiai grietinėlės padaže - geriausias receptas

2022-11-26 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Troškinti kiaulės plaučiai grietinėlės padaže - geriausias receptas
Jei jau išsiviriau kiaulienos plaučių (kaip virti plaučius skaitykite čia), tai panorau bent kažką su jais pagaminti ir atrasti kokį gerą receptą. Tad pradedu nuo troškintų kiaulės plaučių grietinėlės padaže.

Labai noriu paraginti jus išdrįsti paragauti, o po to ir valgyti subproduktus. Jei kepenėlėms vis dar "nepribrendote", tai būtinai pamėginkite ragauti plaučius. Jie yra daug švelnesnio skonio, nei kepenėlės. Tikėtina, kad gali patikti ir Jūsų vaikams.

Ingredientai

    • virti kiaulės plaučiai
    • svogūnai: 1 didelio
    • druska: pagal skonį
    • juodieji pipirai: žiupsnio
    • grietinėlė: 200 mililitrų
    • vanduo: 100 mililitrų
    • miltai: 1 valgomojo šaukšto
    • sviestas: 30 gramų
    • alyvuogių aliejus: šlakelio
    • šalavijo lapeliai: kelių
    • čiobrelis: kelių šakelių
    • smulkinti svogūnų laiškai: 1 valgomojo šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
  2. 2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite aliejų.
  3. Reklama
  4. 3. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol šie suminkštėja.
  5. 4. Virtus plaučius supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į keptuvę, pakepinkite kelias minutes.
  6. 5. Po to sudėkite šalaviją ir čiobrelį. Pagardinkite druska ir pipirais. Pabarstykite miltais. Gerai išmaišykite, kad neliktų sausų miltų gabaliukų.
  7. 6. Užpilkite grietinėle išmaišyta su vandeniu. Patroškinkite, kol padažas sutirštėja.
  8. 7. Pabarstykite svogūnų laiškais, patiekite ir skanaukite!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau kiaulės plaučių receptų rasite: Kiaulės plaučių receptai.
Troškinti kiaulės plaučiai grietinėlės padaže - geriausias receptas
Kiauliena su obuoliais
(1)
Kiaulienos nugarinės išpjova pipiriniame granatų padaže
(3)