1. Iš pradžių svogūną ir kopūstą supjaustykite plonais griežinėliais
2. Tuomet keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite svogūnus, pakepkite kol jie suminkštės ir tada sudėkite kopūstą.
Reklama
3. Gerai išmaišykite, kad visi kopūstai pasidengtų sviestu, pagardinkite druska ir palikite maždaug 10 minučių kepti, kol jie gražiai apskrus (aš pati vis karts nuo karto dar pamaišau).
4. Per tą laiką, sumaišykite vandenį su miltais, krienais bei garstyčiomis.
5. Po to supilkite į kepančius kopūstus, permaišykite ir dar leiskite maždaug 1-2 minutes pasitroškinti. Krienai su garstyčiomis kopūstams suteikia pikantiško aštrumo ir rūgštelės. Labai gardu! Paskanaukite ir Jūs!