Įprastai toks kiniškas troškinys yra ruošiamas su vištiena, bet tofu gali būti nuostabi alternatyva. Padažui paruošti šį kartą naudojau irgi tik augalinės kilmės ingredientus.
Labai mėgstu savo virtuvėje gaminti stir fry stiliaus patiekalus, nes tokiu būdu galima itin lengvai suvalgyti didelį kiekį daržovių. Taip pat didelis pliusas yra tas, kad iškepa viskas labai greitai. Žinoma, idealiausia būtų gaminti wok’e, bet aš tokio neturiu, tad gaminau paprastoje keptuvėje.
Jei tingite supjaustyti daržoves, galite pasirinkti ir šaldytas. Tik jos kepa šiek tiek ilgiau nei įprastos.
Svarbu sojų sūrį gerai nusausinti. Aš pati įvynioju į popierinius rankšluosčius, tada uždedu kokį sunkesnį daiktą. Kuo sausesnis būna tofu, tuo jis iškepa traškesnis.
Tofu gabaliukus apkepinau keptuvėje, kol šie patapo lengvai auksinės spalvos.
Šiame patiekale naudojau neskrudintus anakardžius, bet jeigu norisi galite lengvai paskrudinti sausoje keptuvėje.