Tuno kotletai yra nuostabi alternatyva mėsos kotletams. Jie gaunasi gardūs ir sotūs, tuo pačiu yra sveiki. Dažniausiai patinka net tiems, kurie žuvies daug nevalgo.
1. Iš radžių susmulkiname tuną ir pašaliname skysčio perteklių.
2. Tuomet sumaišome tuną su malta pangasijų filė.
Reklama
3. Į žuvį suberiame supjaustytus svogūnus bei česnakus.
4. Tada įmušame kiaušinius bei suberiame piene mirkytą ir susmulkintą batoną.
5. Įberiame druskos, pipirų bei mėgiamų žuvies prieskonių.
6. Kruopščiai išmaišome visą masę, ji turi gautis ganėtinai klampi bei tanki.
7. Iš pasiruoštos masės suformuojame kotletus, apvoliojame juos džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje augaliniame aliejuje.
8. Štai ir viskas, tuno kotletai jau pagaminti. Leidžiame jiems šiek tiek atvėsti, nes jie yra labai sultingi. Patiekiame su savo mėgiamu garnyru bei daržovėmis. Lepinamės!