Įdarytas avokadas su tunu, kiaušiniais ir salierais

2024-05-06 Autorius WorldRecipes.lt

Įdarytas avokadas su tunu, kiaušiniais ir salierais
Du dalykai, kuriuos norėčiau valgyti daug dažniau - tai tunas ir avokadai. Ir norėčiau, kad ne tik aš jų valgyčiau daugiau, bet ir mano šeima. O kas jeigu pabandžius juos sujungti į vieną patiekalą? Šį receptą visai neseniai pamačiau Pinterest socialiniame tinkle ir nusprendžiau išmėginti. Ir ką galiu pasakyti? Gavosi tikrai labai skani vakarienė - soti ir sveika. Net ir mano vyras, kuris nėra pats didžiausias konservuoto tuno mėgėjas valgė su pasimėgavimu. Mėginkite ir Jūs! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • avokadų: 1
    • konservuoto tuno: 1 indelio (arba pagal skonį)
    • citrinos sulčių: 1 šaukšto
    • salierų: 1
    • virtų kiaušinių: 2
    • svogūnų laiškų
    • druskos
    • pipirų
    • graikiškas jogurtas (arba majonezas, jei norisi ne tokio sveiko varianto)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių avokadą perpjauname perpus ir išskobiame.
  2. 2. Avokado minkštimą susmulkiname bei apšlakstome citrinos sultimis.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet į dubenėlį sudedame tuną, sutriname.
  5. 4. Sudedame smulkiai supjaustytų svogūnų laiškus ir salierą, virtą kiaušinį, avokado minkštimą bei viską sumaišome su graikišku jogurtu (arba majonezu).
  6. 5. Tada avokado puseles prikemšame įdaru bei ant viršaus užberiame druskos ir pipirų.
  7. 6. Patiekiame ir skanaujame!

Jolanta

Kokį salierą gumbą ar kotus?
Atsakyti
Tuno sevičė (ceviche)
(3)
Salotos su tunu, ridikėliais ir avinžirniais
(1)
Makaronai kreminiame sūrio ir tuno padaže
(5)