Tunu įdaryti persikai

2018-01-08 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Tunu įdaryti persikai

Ingredientai

    • konservuotas tunas: 1 skardinės
    • konservuoti persikai: 4 puselių
    • mėgiamas majonezas: 1 šaukšto
    • svogūnai: 0,5 (nedidelio)
    • citrinos sultys: 1 šaukšto
    • garstyčios: 1 šaukšto
    • malti pipirai: žiupsnelio
    • "Atlas Spring" druska: žiupsnelio
    • švieži krapai: kelių šakelių
    • salotų mišinys: 1 saujos (nėra būtina)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje persikų puseles išimkite iš sirupo bei nuvarvinkite.
  2. 2. Tuomet išpilkite visą skystį iš tuno skardinės. Tuną dėkite į dubenėlį, sudėkite mėgiamą majonezą, garstyčias ir susmulkintą svogūną, pilkite citrinos sultis, berkite druskos bei pipirų. Su trintuvu lengvai sutrinkite iki tirštos košelės.
  3. Reklama
  4. 3. Po to į lėkštę dėkite salotų mišinio (jei naudosite). Sudėkite persikų puseles bei šaukšto pagalba į persikų puseles dėkite tuno masę. Apiberkite susmulkintais krapais. Skanaukite!
Tunu įdarytos paprikos su duonos kubeliais, keptos orkaitėje
(1)
Tuno ir cukinijų blynai
(4)
Makaronai su tunu ir šparaginėmis pupelėmis sveikai
(1)
Ispaniška bulvių ir tuno mišrainė
(2)
Makaronai kreminiame sūrio ir tuno padaže
(5)
Paprastas tuno ir varškės pyragas
(1)
Žiedinių kopūstų, pomidorų ir tuno salotos
(1)