Uošvienės silkė su kiviais, svogūnais ir aliejumi

2019-12-14 Autorius WorldRecipes.lt

Uošvienės silkė su kiviais, svogūnais ir aliejumi
Kiek netikėtas, o gal ir labai netikėtas derinys silkė su kiviais, bet patikėkite manim skonis fantastiškas. Net nežinau ką pridurti daugiau apie ją, bet Jūs tiesiog privalote pasigaminti jau šiandien! 

Tokią silkę man parodė mano uošvienė, o ji ją pasigamino tiesiog eksperimentuodama virtuvėje, todėl toks ir pavadinimas. ;)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • silkė
    • kivi vaisiai (geriau kietesni)
    • svogūnai: 1 (geriau tinka raudonas, bet tiks ir baltas)
    • actas (gal ir neprireiks)
    • aliejus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių silkę, kivius ir svogūnus susmulkinkite.
  2. 2. Aš pati supjaustytus supjaustytus nugesinu su trupučiu acto, šitaip jie nebūna tokie aitrūs, bet jeigu naudosite raudonąjį svogūną tai jo nugesinti visai nereikia.
  3. Reklama
  4. 3. Užpilkite viską šlakeliu aliejaus, na tiesiog nerealus skonis, o jeigu dar kivi vaisius toks kietesnis tai superinis skonis gaunas.
  5. 4. Užtenka tos rūgštelės, svogūnas savo priduoda, na o silkė kaip silkė - ją mėgsta dauguma, labai gardu, būtinai išmėginkite! :)
  6. 5. Darbo visai nedaug, o rezultatas tikrai nustebins net išrankiausią skonio ekspertą. Visi kas pabandė ar ragavo pas mane visi liko labai patenkinti. Esu tikra, patiks ir Jums!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau silkės receptų rasite: Silkės receptai.

Alex

Ačiū už receptą, jau kelis kartus gaminau, tik aš viską susluoksniuoju, raudonas svogūnas, kiviai, silkė, vėl raudonas svogūnas, viršutinis sluoksnis kivių. Tarp sluoksnių pabarstau juodų maltų pipirų. Šį jūsų receptą vadinu silkė pataluos
Atsakyti

Elena

būtinai išbandysim!!! :))) ačiū.
Atsakyti

Janina

Aš darau jau senai tokią silkę su kiviais tik dar dedu graikiškų riešutų labai skanu
Atsakyti

Valentina

Butinai išbandysime. Ačiu už receptuką🙂😉
Atsakyti

Aš vietoje svogūnų naudoju porą ir dedu šiek tiek pakepintų saulėgrąžų. Pabandykite😊
Atsakyti

Aldona

As dedu graikisku rirsutu ir vietoje svoguno dedu pora kazkada radau toki recepta labai skanu
Atsakyti

Inga

Dar tinka kepintos saulegrazos. Ir as vietoj svoguno pora pjaustau.
Atsakyti

Vida

Tik ką išbandžiau, super😊
Atsakyti

Nija

Dar dedu avokado ir pomidoro. Pabandykit... super
Atsakyti

Vida

Skaniau vietoj svogūnų imt poro baltąją dalį.
Atsakyti

Zita

Silkė visada skanu, nenaudokim acto - labai nesveika, ypač sergant kraujagyslių ligomis, o rūgštumo užteks iš kivio, galima užlašinti kelis lašus citrinos sulčių. Nepablogins skonio, priešingai malonesnis rūgštumas.
Atsakyti

Ala

Labai tinka rūgštynių lapai ir kiaulpienių gėles.. super..
Atsakyti