Aš tikrai labai mėgstu silkę. Įprastai ją valgau tiesiog
marinuotą su svogūnais, kartas nuo karto dar kokią bulvytę išsiverdu šalia. Bet šį kartą nusprendžiau eiti kitu keliu. Pamačiau, kad šaldytuve turiu savo labai pamėgtų garstyčių - su medumi ir krapais. Jas kažkada jau naudojau gamindama sumuštinius su silke ir nerealiai patiko - fantastiškai gerai derėjo su žuvimi.
Tai va, panaudojau šias garstyčias, savo šaldytuve dar turėjau kelis ingredientus ir viską greitai sukonstravau į vieną patiekalą. Konkretaus recepto net neturėjau, viskas vyko eksperimento būdu, bet stengiuosi sukurtą receptą aprašyti kuo detaliau ir tiksliau, nes silkės tartaras tikrai labai vertas Jūsų visų dėmesio! Būtinai jį išmėginti jį jau šiandien. Jau prisižadėjau sau, kad būtinai ruošiu jį ir šventiniam stalui.