Užkandėlės su traškia duonele ir lašiša

2021-04-02 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Užkandėlės su traškia duonele ir lašiša
Šioms užkandėlės su lašiša pasirinkau "Finn Crisp" traškias grūdų duoneles su česnaku bei žolelėmis, kuriose gausu maistinių skaidulų, mažai kalorijų ir riebalų. Man šios duonelės paskutiniu metu tikrai labai patiko. Jas galima skanauti ir tiesiog vienas, kai išalksti. Žinoma, gamindami galite pasirinkti ir kitas mėgstamas duoneles. 

Ingredientai

    • "Finn Crisp" duonelės su česnaku ir žolelėmis: 130 gramų
    • rūkyta lašišos filė: 120 gramų
    • tepamas sūrelis: 125 gramų (naudoju "Philadelphia")
    • pjaustyti švieži krapai: žiupsnelio
    • agurkai: gabaliuko
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia tepamą sūrelį sumaišome su krapais ir žiupsneliu druskos.
  2. 2. Tada rūkyta lašišą supjaustome nedidelėmis juostelėmis, agurką - griežinėliais ir paskui padaliname dar į keturias dalis.
  3. 3. Tuomet ant duonėlės tepame sūrio, dedame lašišą ir agurko gabaliuką. Skanaujame!
  4. traški duonelė su lašiša
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau užkandėlių receptų rasite: Užkandėlės.
Užkandėlės su traškia duonele ir lašiša
Canape’s užkandžiai su krevetėmis ir kremu
(5)
Lavašo traškučiai
(3)
Kepta - gruzdinta burata su paprikų padažu
(2)
Džiovintų grybų užtepėlė - paštetas
(4)