Užkandis: Camembert sūris tešloje pagal Beatą

2021-01-15 Autorius Kviečiu į virtuvę

Užkandis: Camembert sūris tešloje pagal Beatą
Ganėtinai paprastai pagaminamas, bet nepaprastai skanus užkandis - keptas kamamberas tešloje. Nežinau net ką daugiau būtų galima daugiau pasakyti apie šį fantastišką užkandį. Tik labai skatinu pasigaminti patiems.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • "Camembert" sūriai:  (~120 gramų)
    • sluoksniuotos tešlos lakštai: 250 gramų
    • medus: 1 valgomojo šaukšto
    • Provanzo žolelės: 1 arbatinio šaukštelio
    • kiaušiniai: 1
    • sezamo sėklos: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia tešlą iškočiokite.
  2. 2. Tada maždaug per vidurį dėkite "Camembert" sūrį.
  3. Reklama
  4. 3. Tešlą patepkite skystu medumi ir pabarstykite žolelėmis.
  5. 4. Užklokite camembert tešlos lapu ir gražiai sulyginkite.
  6. 5. Įpjaukite juosteles tešlos iki pat sūrio. Susukite kiekvieną juostelę atskirai, tarsi padarytumėte saulutę.
  7. 6. Patepkite kiaušinio plakiniu ir pabarstykite sezamo sėklomis.
  8. užkandis camembert sūris tešloje
  9. 7. Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių temperatūros maždaug 20-25 minutes.
  10. 8. Skanaukite iškepusius sausainukus lauždami ir "padažydami" į sūrį. Skanaus!
  11. 9. Rekomendacija: Daugiau užkandžių receptų rasite: Užkandžiai.
Keptas camembert sūris su uogiene
(2)
Grissini duonos lazdelės su Parmezanu
(2)
Kepta - gruzdinta burata su paprikų padažu
(2)