Lavašas su pievagrybių, sūrio, kiaušinių ir marinuotų kaparėlių įdaru

2023-11-07 Autorius Jelenos maisto blogas

Lavašas su pievagrybių, sūrio, kiaušinių ir marinuotų kaparėlių įdaru
Noriu su Jumis visais pasidalinti vienu iš labai skanių lavašo įdaru. Paskutiniu metu toks lavašas tapo ypatingai populiarus tarp mano  vaišių ir pastebėjau, kad svečiams jis labai patinka, nes nuo stalo pradingsta vienas pirmųjų. VISADA. Pievagrybiai, sūris, kiaušiniai ir marinuoti kaparėliai puikiai dera tarpusavyje. Būtinai pamėginkite. :)

Ingredientai

    • lavašai: 1
    • pievagrybiai: 400 gramų
    • fermentinis sūris: 1 pakuotės
    • virti kiaušiniai: 2
    • marinuoti kaparalėliai: 1 geros saujos
    • svogūnai: 2 (nedideli)
    • druska
    • pipirai
    • majonezas be konservantų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių svogūnus supjaustykite kubeliais.
  2. 2. Pievagrybius supjaustykite smulkiais kubeliais, sūrį bei virtus kiaušinius sutarkuokite burokinės tarkos pagalba.
  3. 3. Tuomet svogūnus apkepinkite iki auksinės spalvos, suberkite pievagrybius ir taip pat apkepinkite, suberkite susmulkintus kaparėlius, pabarstykite druska ir pipirais bei viską dar kokią minutę pakepame.
  4. 4. Įdarą atvėsinkite, sumaišykite jį su sutarkuotu sūriu, kiaušiniais bei majonezu.
  5. 5. Tada lavašą padalinkite į dvi dalis.
  6. 6. Lavašą ištepkite pasiruoštu įdaru bei atsargiai susukite, suvyniokite į maistinę plėvelę bei dėkite porai valandų į šaldytuvą (galite laikyti per visą naktį).
  7. 7. Išėmę gražiai supjaustykite. Patiekite ir mėgaukitės. :)
Lavašas su pievagrybių, sūrio, kiaušinių ir marinuotų kaparėlių įdaru
Kepta - gruzdinta burata su paprikų padažu
(2)
Tuno užtepėlė sumuštiniams
(4)