Užkandiniai krepšeliai su džiovintais pomidorais bei karamelizuotais svogūnais

2020-03-16 Autorius Neringos blogas

Užkandiniai krepšeliai su džiovintais pomidorais bei karamelizuotais svogūnais
Tai labai skanūs užkandžiai įvairioms šventėms. Juos nėra labai sudėtinga pagaminti, o visi paragavę juos labai giria. :)

Jei gaminimo metu, bus neaišku kaip reikia įpjauti forminę duoną, tai galite matyti šiame recepte, tik reikia pjauti ne taip giliai. :)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia forminei duonai apipjaustome plutelę, iškočiojame, įpjauname 1/3 kampelius, sudedame į keksiukų formeles.
  2. 2. Tada teptuku pamirkytu aliejuje ištepame duonos vidinį paviršių (aš pati ištepiau aliejumi nuo džiovintų pomidorų).
  3. Reklama
  4. 3. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol duona šiek tiek apskrus.
  5. 4. Per tą laiką kol jūsų duona kepa, pagaminkite karamelizuotus svogūnus ir atvėsinkite.
  6. 5. Džiovintus pomidorus ir kumpį supjaustykite juostelėmis.
  7. 6. Po to į krepšelius dėkite karamelizuotų svogūnų, džiovintų pomidorų, kumpio ir alyvuogę. Skanaukite!
Karamelizuotų svogūnų pyragas - pica
(1)
Užkandėlės su širdelėmis
(3)
Varškės pica su faršu
(2)