Pastebėjau, kad labai retai dalinuosi arbatų receptais, nors tikrai mėgstu jas gaminti (ir žinoma skanauti). Paskutinį kartą dalinausi šildančia imbierine arbata ir tai buvo prieš maždaug 2 metus, tad bandau šią klaidą ištaisyti. Šį kartą aromatinga vaisinė arbata pagardinta cinamonu, apelsinu, obuoliais, serbentais bei medumi. Be galo gardi bei sušildanti. Pamėginkite pasigaminti!
Ingredientai
vanduo: 0,5 litro
vaisinė arbata: 3 pakelių
raudonieji serbentai: 1 saujos
obuoliai: 2
cinamonas: 1 lazdelės
apelsinai: 0,5
medus: 1 arbatinio šaukštelio
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia į prikaistuvį pilkite vandenį, dėkite arbatos pakelius, cinamono lazdelę, serbentus, griežinėliais supjaustytą apelsiną ir skiltelėmis supjaustytus obuolius.
2. Virkite maždaug 5-7 minutes, kol arbata prisigeria skonių.
Reklama
3. Šiek tiek atvėsinkite.
4. Perkoškite ir pagardinkite medumi.
5. Pilstykite į norimus puodelius ir mėgaukitės. Arbata skani ir šilta, ir jau pravėsusi. Skanaus!