Vaisinė arbata su apelsinu ir obuoliu

2024-01-22 Autorius WorldRecipes.lt

Vaisinė arbata su apelsinu ir obuoliu
Pastebėjau, kad labai retai dalinuosi arbatų receptais, nors tikrai mėgstu jas gaminti (ir žinoma skanauti). Paskutinį kartą dalinausi šildančia imbierine arbata ir tai buvo prieš maždaug 2 metus, tad bandau šią klaidą ištaisyti. Šį kartą aromatinga vaisinė arbata pagardinta cinamonu, apelsinu, obuoliais, serbentais bei medumi. Be galo gardi bei sušildanti. Pamėginkite pasigaminti!

Ingredientai

    • vanduo: 0,5 litro
    • vaisinė arbata: 3 pakelių
    • raudonieji serbentai: 1 saujos
    • obuoliai: 2
    • cinamonas: 1 lazdelės
    • apelsinai: 0,5
    • medus: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į prikaistuvį pilkite vandenį, dėkite arbatos pakelius, cinamono lazdelę, serbentus, griežinėliais supjaustytą apelsiną ir skiltelėmis supjaustytus obuolius.
  2. 2. Virkite maždaug 5-7 minutes, kol arbata prisigeria skonių.
  3. Reklama
  4. 3. Šiek tiek atvėsinkite.
  5. 4. Perkoškite ir pagardinkite medumi.
  6. 5. Pilstykite į norimus puodelius ir mėgaukitės. Arbata skani ir šilta, ir jau pravėsusi. Skanaus!