Valdorfo spanguolių salotos

2018-11-16 Autorius Rasos virtuvės užrašai

Valdorfo spanguolių salotos

Ingredientai

    • pjaustytos šviežios spanguolės: 1,5 puodelio (1 puodelis - 240 mililitrų)
    • pjaustytos žalios vynuogės: du trečdaliai puodelio
    • pjaustytos raudonos vynuogės: du trečdaliai puodelio
    • pjaustyti saldūs obuoliai: 1
    • pjaustyti salierų stiebai: 1 puodelio
    • razinos: trečdalio puodelio
    • džiovintos spanguolės: trečdalio puodelio
    • smulkinti graikiniai: 0,5 puodelio
    • cukrus: 1-2 valgomųjų šaukštų (pagal skonį)
    • vanilinis "Graikiškas" jogurtas: 1 puodelio
    • tarkuota apelsino žievelė: 2 arbatinių šaukštelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Šiame recepte viskas itin paprasta ir lengva. Dideliame dubenyje sumaišome visus nurodytus ingredientus bei pagardiname jogurtu.
  2. 2. Prieš patiekdamos palaikome šaldytuve maždaug 2 valandas, kad skoniai "susidraugautų". O tada jau mėgaujamės!
  3. Reklama
  4. 3. Rekomendacija: Daugiau salotų receptų rasite: Salotos.
Valdorfo spanguolių salotos
Recepto autorius Rasos virtuvės užrašai
Cezario salotų padažas su majonezu ir garstyčiomis
(1)
Keptų daržovių salotos su halloumi sūriu
(1)